Free Fire проти PUBG Mobile: який найкращий? - Utopia Gamer (2024)

З цієї нагоди ми представляємо вам двох гігантів Battle Royale для мобільного: Garena Free Fire і PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), у версії для мобільних пристроїв. Ми розберемо різні аспекти кожного з них і спробуємо визначити переможця в цій битві двох великих. (Ми намагатимемося бути неупередженими, хоча ми є іспанською спільнотою Free Fire... )

Free Fire проти PUBG Mobile: який найкращий? - Utopia Gamer (1)

Індекс

  1. Garena Free Fire
  2. PUBG Mobile
  3. Висновок: Free Fire проти PUBG Mobile

Garena Free Fire

Як ви вже знаєте, це а стрілок налаштованих боїв, у яких ми будемо грати з п’ятдесятьма іншими людьми, поодинці, у парах або в загонах із максимум чотирьох осіб.

Графіка

Free Fire Він має досить пристойну графіку, але вона навіть близько не найкраща в галузі, тому ми можемо сказати, що в графічному аспекті Free Fire це дещо не вистачає. Це можна побачити в основному в тінях і деталях візуалізації, які навіть у верхній частині графіки не переконують.

Варто підкреслити, що завдяки своїй графічній сумісності він забезпечує плавний ігровий досвід на більшості пристроїв низького середнього рівня, і тому він став таким популярним, оскільки він може працювати на переважній більшості пристроїв.

Ігровий процес

Це, безсумнівно, одна із сильних сторін Garena Free Fire починаючи з його розробників Студія 111dots Вони виконали чудову роботу, створивши динамічну і зовсім не повторювану гру.

Free Fire проти PUBG Mobile: який найкращий? - Utopia Gamer (2)

Як отримати безкоштовний одяг Free Fire

Free Fire забезпечує реалістичний ігровий досвід з чітко визначеними правилами. Постріли в голову, ушкодження з дистанції та інші математичні дії в грі Free Fire un стрілок якість. Також можна виділити:

  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс гри
  • Інший ігрові режими
  • Часті оновлення
  • Події та додатковий контент

️ Вимоги до продуктивності та системи

Free Fire Він має понад 100 мільйонів завантажень і велика спільнота активних гравців. Частково це пов’язано з його хорошою продуктивністю на пристроях низького середнього класу, як ми вже згадували.

Мінімальні вимоги для гри Free Fire звук:

  • Принаймні 1 ГБ оперативної пам'яті
  • Android 4.2 Jelly Bean або новіших версій
  • 700 МБ доступної пам'яті
  • Чотириядерний процесор

️ Рівень складності та стратегії

Ігри Free Fire Вони складаються з дещо маленької карти, 50 гравців, які борються один з одним, і різних інших речей. Завдяки своїм характеристикам він пропонує швидку гру, яка триває в середньому 10 хвилин.

Загалом Free Fire У нього немає таких передових стратегій як у PUBG. У відеогрі Garena померти складніше, навіть якщо вас пострілять з рушниці з близької відстані, ви можете залишитися живим. Той факт, що смерть персонажа нелегка, означає, що потрібно Будьте обережні, будьте непомітними та плануйте тактику.

ℹ️ Оновлення

Free Fire отримує постійні оновлення бути кращою грою кожного разу. Це те, що люди високо цінують, і це не можна ігнорувати. Якщо порівняти його початок із тим, що воно є зараз, ви помітите велику різницю і зусилля, яких доклали розробники, щоб порадувати своїх підписників.

PUBG Mobile

Подобається Free Fire, PUBG Mobile — це бойовий шутер, що грає в бойових умовах в якому головна мета - вижити. В його основі лежить старший брат — настільний комп’ютер, який, на відміну від цього, є платним.

Графіка

Графіка PUBG на рівні набагато вище, ніж у Free Fire. Ніхто не може це поставити під сумнів. PUBG виділяється чудовими тінями, відображенням, текстурою, освітленням, і все це представлено будь-де в грі.

Мінімальна графіка PUBG Вони кращі, ніж у Free Fire по максимуму. Ось чому гра Брендан Грін вимагає більше мобільних ресурсів.

Free Fire проти PUBG Mobile: який найкращий? - Utopia Gamer (4)

Ігровий процес

PUBG Mobile успадковує відмінні якості від свого настільного аналога, Однак деякі аспекти не зовсім сприятливі для мобільної версії.

Прикладом цього є факт наявності 100 мільйонів завантажень лише в магазині Google Play, але, незважаючи на це, система використовує боти заповнювати ігри, що погіршує досвід для гравця.

  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс
  • Сучасна графіка
  • Часті оновлення
  • Події та додатковий контент

️ Вимоги до продуктивності та системи

El графічний розділ PUBG Mobile Це одна з її сильних сторін порівняно з конкурентом, якість графіки гри, безсумнівно, найсучасніша, і навіть у мінімальній конфігурації ви можете побачити величезну різницю.

Однак найбільш невигідними є термінали низького середнього класу, оскільки вони не здатні плавно запускати гру або взагалі не можуть цього робити.

  • Android Lollipop 5.1.1
  • 2 Гб оперативної пам'яті
  • Чотирьохядерний процесор

️ Рівень складності та стратегії

У PUBG Mobile відносно легко померти. Гра прагне бути чимось наближеним до реальності, і з кількома влучними пострілами ви могли б закінчити. Легкість, з якою ви можете померти, змушує вас краще обмірковувати кожен рух перед тим, як його виконувати.

Стратегії, розроблені в цій грі, є складнішими, ніж у її конкурента, і складність у деяких випадках є більшою. Наприклад, приціл у PUBG інший до цього Free Fire, і ускладнює удар суперника.

️ Оновлення

PUBG Він не має багато оновлень, а ті, які він отримує, м'яко кажучи, не дуже хороші. Гру ще потрібно багато оптимізувати, щоб у неї можна було грати мобільні телефони з нижчими функціями. Цей момент має вирішальне значення для Playerunknown's Battlegrounds, який потрібно вирішити, якщо він хоче бути кращим, ніж великий успіх Garena.

Висновок: Free Fire проти PUBG Mobile

Обидві мають сильні сторони на свою користь, вони, безсумнівно, є двома найкращими іграми свого жанру на сьогодні, однак переможцем цієї протилежності є Garena Free Fire.

Поки це правда, що графіка Free Fire Вони являють собою явний недолік, Гра змогла компенсувати це і в результаті добре захопити обидві аудиторії. Можливо, ось чому ігри з Free Fire Вони виглядають набагато автентичніше і рідина, що забезпечує повний ігровий досвід.

Пам’ятайте, що обидві ігри постійно розвиваються, і ви можете залишити нам у коментарях, яка з них вам подобається, ми візьмемо це до уваги!

Free Fire проти PUBG Mobile: який найкращий? - Utopia Gamer (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6260

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.